• Kövess minket!

Hazai

Nevezzünk és menjünk Siófokra versenyezni a BAHART Regattára!

Nevezzünk és menjünk Siófokra versenyezni a BAHART Regattára!

Nevezzünk és menjünk Siófokra versenyezni a BAHART Regattára!

 

Szombaton rendezi a Balatoni Hajózási Zrt. a Bahart Regatta kupasorozat következő fordulóját, az idei egyetlen keleti medencés versenyt, ami a versenysorozat Siófoki megmérettetése lesz.

 

Online már lehet nevezni a regattára, a http://www.bahartregatta.hu/ oldalon. A Magyar Vitorlás Szövetség, a napokban hívta fel a figyelmet, a versenyre leadott nevezések jelentőségére. Minden hajón tartózkodó versenyzőt nevezzünk be, hogy a verseny rendezője pontosan tudja, kik vannak a hajónkon. Nem csupán a verseny adminisztráció miatt szükséges, de egy havária esetén fontos lesz a hajón tartózkodók száma is.

 

Siófok mindig jó helyszínnek bizonyul és az elmúlt években, amikor a sorozat ellátogatott a Balaton fővárosába, izgalmas futam kerekedett belőle. A keleti medencében rendezett verseny szinte mindig hoz új szereplőket a versenysorozatnak, akik talán belekóstolva az élménybe követik majd a sorozatot Lellére, Szemesre és Boglárra is.

 

A szombati túrafutam 10 órakor rajtol, előtte fél kilenckor lesz a kormányos értekezlet. A befutási limitidő 17 óra. Helyszíni nevezés, a verseny napján fél nyolc és fél kilenc között lesz, de szerdáig lehet online nevezni, ami rendkívül megkönnyíti a versenyadminisztrációban résztvevők munkáját.

 

Szombaton mindenkit várunk Siófokra, a Bahart Regatta idei második fordulójára, hogy Badacsony után egy merőben más környezetben, mindenki összemérhesse tudását régi és új ellenfeleivel.