• Kövess minket!

Hazai

Idén is a Mikulás Kupával zárult a kishajós versenyszezon a Mályi tavon

Idén is a Mikulás Kupával zárult a kishajós versenyszezon a Mályi tavon

Idén is a Mikulás Kupával zárult a kishajós versenyszezon a Mályi tavon

Nagy kedvencem ez a verseny mert, itthon nem olyan jellemző hogy kishajóval még vízre szállunk decemberben. A Miskolc Mályi Vitorlás Sport Club idén 12. alkalommal rendezte meg hagyományos szezonzáró versenyét a Mikulás Kupát. A szokásoknak megfelelően Laser 4.7, Sikló és Kalóz hajóosztályok versenyeztek, igaz korábbi versenyeken még a Finn osztály jeles képviselői is tiszteletüket tették, de azóta már ez a hajóosztály nem nagyon indul.

Idén a verseny időpontja egy kicsit korábbra került, aminek egyszerű oka volt méghozzá, hogy decemberben két szombat is van, amit le kell dolgozni. A hangulat és a rendezés most is tökéletes volt és az égiek is a kegyeikbe fogadták a 12 hajós mezőnyt, mert a három futam alatt végig kitartott a szél.

A kalóz osztály volt a legnépesebb öt egységgel ahol az utolsó futamban dől el az első hely sorsa Koleszár Péterék javára. A futamok végeztével gyors pakolás majd díjkiosztó és vacsora következett, ami után igen fiatal DJ szolgáltatta a zenét a partyhoz…

Ezúton is szeretnénk megköszönni a rendezőknek az áldozatos munkáját és reméljük jövőre is vitorlázhatunk még egyet december elején.

 

Eredmények és képek hamarosan a Club Facebook oldalán

https://www.facebook.com/mmvsc/